JF Bildekor

Bildekor Stockholm

Välkommen till JF Bildekor. En av dom ledande aktörerna inom bildekor i Stockholm och har förtroende från några av Sveriges största korporationer.

Bildekor i Stockholm

Vi har hundratals nöjda bildekorskunder.

Vi har vår egna dekorprinter och gör allt in house vilket gör att vi kan hålla en stark pris och kvalitetsbild jämfört med våra konkurrenter.

Bildekor Stockholm

Vad är bildekor?

Att använda sig av bildekor är ett sätt att genom sitt fordon visa upp sitt varumärke för en bredare publik. En bildekor kan täcka hela bilen, men det kan också handla om en mindre dekor i form av en logotyp eller liknande. Till exempel är det vanligt med bildekor i form av loggor på bildörrar. Att använda bildekor är ett relativt snabbt, prisvärt och effektivt sätt att få uppmärksamhet på.

Bildekor Stockholm

Hos JF Bildekor fixar vi installationen

Hur fungerar bildekor?

Om du använder bilen mycket i ditt företag är den en perfekt annonspelare. Dra nytta av det och klä hela eller delar av din bil med smart reklam! Genom att använda bildekor får du ditt varumärke att synas på alla platser som din bil syns på. Att skaffa bildekor är idag varken krångligt eller speciellt dyrt.

Vi hjälper dig att ta fram snygga bildekaler snabbt, och hjälper dig som kund hela vägen tills loggorna sitter på plats på bilen. Ofta startar processen med en skiss och utifrån den produceras dekoren och monteras sedan på bilen. Om du inte redan har en tydlig idé kan vi i regel hjälpa dig att hitta en passande lösning för just din bil och ditt speciella budskap. Du som har en färdig logga kan, genom att lämna över den i eps-format, få den tryckt som bildekor i önskad storlek.
Bildekoren trycks på olika sorters folie utifrån behov. Folien fästs i sin tur på bilen. Vad en bildekor kostar beror på vad du väljer för sorts material, men också på hur stor del av bilen som ska täckas in.

Det finns en mängd olika material att välja på. Färger, strukturer, printrad vinyl samt en mängd olika laminat så som matt, blank, metallic.

Reklamplatsen på din bil är den i särklass bästa och prisvärda reklamen du kan få för ditt företag. Låt ditt företag växa med en rullande reklampelare.

VÅRA BILDEKORSKUNDER
Våra uppdragsgivare
vad gör vi?
Våra övriga tjänster

Vi sysslar inte bara med foliering utan har en rad andra tjänster som kan lyfta dig och ditt företag till nya nivåer.

Solfilm

Vi är experter på solfilm och ser till att din lokal / hem får det bästa för att dämpa den starka solen.

Bildekor

Vi utför och är en ledande aktör inom bildekor. Vi har hjälp stora företag med att branda hela sin flotta.

Stenskottsskydd

Vi hjälper dig stenskottsskydda bilen med den senaste nanotekniken. Kontakta oss idag. stenskottsskydd

Folliering & helfoliering

Vill du ändra utseendet på din bil utan att lacka om den? En foliering eller helfoliering kan ändra utseendet helt på din bil.

Carwrapping

Vi utför carwrapping som är en heltäckande foliering på din bil eller annat fordon.

KONTAKT
info@jfbildekor.se
Bergkällavägen 39 A, 192 79 Sollentuna

Kontaktformulär