JF Bildekor

Foliering Stockholm

Välkommen till JF Bildekor. En av dom ledande aktörerna inom foliering. Vi finns i Stockholm och har förtroende från några av Sveriges största företag.

Foliering i Stockholm

Vi har hundratals nöjda folieringskunder.

Vi har vår egna folieringsverkstad och våra egna printers vilket gör att vi kan hålla konkurrenskraftiga priser till slutkund.

Foliering Stockholm

Vad är foliering?

Foliering eller Wrap som många kallar det är en vinyl med lim på baksidan som kan appliceras på många olika ytor/ material. Innan man påbörjar en foliering så måste man se till att alla ytor som skall appliceras är fettfria/rena. Detta görs med sprit, isopropylalkohol. Detta är den absolut viktigaste punkten när man skall foliera något då fett gör att folien inte fäster.
Innan man påbörjar själva folieringen så mäts ytorna ut för att kunna säkerställa hur mycket material det krävs.

Helfoliering Stockholm
foliering stockholm

STORLEKEN SPELAR INGEN ROLL HOS JF BILDEKOR

Dom olika appliceringsteknikerna

Beroende på vad som skall folieras så finns det olika tekniker att utgå ifrån. En sak som är gemensamt med dom flesta foliemontagen är att det behöver vara en rimlig temperatur samt en damfri plats för att uppnå bästa resultat.

Foliering kan ske både inomhus samt utomhus. Allt är beroende på vad folien kräver. Dock skal temperaturen aldrig understiga 10 grader celsius vi applikation. Kom till oss i Stockholm så berättar vi mer.

Applicering på plana ytor, så som skyltfönster och liknande sker oftast med vådmontering. Detta är ungefär som att tapetsera med tapetvåder. Dock är nästan alltid vinylvåder betydligt bredare. Om man skall montera t.ex frost på ett glasparti så används en blandning utav såpa och vatten. Detta för att få en kristallklar yta. Här finns det en mängd olika folier att använda sig utav.

Applicering på komplexa ytor, så som på bilar används en helt annan teknik och typ av folie. Här behöver man kunna sträcka/krympa folien för att uppnå det resultat man vill ha. Vid denna typ av montage kommer våran erfarenhet/kunskap in i spel då det krävs utbildningar samt certifikat från alla folietillverkare samt en hel del praktisk övning.

Lika viktigt som det är att tvätta ytan innan ett montage så är eftervärmning/postheat minst lika viktigt. Det finns speciella mätinstrument för att se så folien kommit upp i rätt temperatur vid eftervärmning.

Våra folieringskunder
Våra uppdragsgivare
vad gör vi?
Våra övriga tjänster

Vi sysslar inte bara med foliering utan har en rad andra tjänster som kan lyfta dig och ditt företag till nya nivåer.

Solfilm

Vi är experter på solfilm och ser till att din lokal / hem får det bästa för att dämpa den starka solen.

Bildekor

Vi utför och är en ledande aktör inom bildekor. Vi har hjälp stora företag med att branda hela sin flotta.

Stenskottsskydd

Vi hjälper dig stenskottsskydda bilen med den senaste nanotekniken. Kontakta oss idag. stenskottsskydd

Folliering & helfoliering

Vill du ändra utseendet på din bil utan att lacka om den? En foliering eller helfoliering kan ändra utseendet helt på din bil.

Carwrapping

Vi utför carwrapping som är en heltäckande foliering på din bil eller annat fordon.

KONTAKT
info@jfbildekor.se
Bergkällavägen 39 A, 192 79 Sollentuna

Kontaktformulär