JF Bildekor

Solfilm Stockholm

Välkommen till JF Bildekor. En av dom ledande aktörerna inom solfilm i Stockholm och har förtroende från några av Sveriges största företag.

Solfilm i Stockholm

Vi har hundratals nöjda solfilmskunder.

Vi har vår egna solfilmsverkstad och våra egna skrivare vilket gör att vi ligger på topp i både förarbete och utförande.

Solflim Stockholm

Vad är solfiLm?

Solfilm är en genomskinlig plastfilm som appliceras på glasrutor till skydd mot solen eller som insynsskydd. Filmen begränsar den värme och UV-strålning som släpps igenom glasmaterialet. Solfilm används på både fastigheter och bilar, i det senare fallet är det särskilt vanligt med färgade eller tonade solfilmer. I Sverige är dock färgad solfilm förbjudet på bilars främre sidorutor och vindruta.

Solfilm Stockholm

Hos JF Bildekor fixar vi installationen

Hur fungerar det?

En solfilm kan även fungera som säkerhetsfilm, som försvårar inbrott genom att glasrutan täcks av filmen och ett extra starkt klister som håller samman glaset vid försök att krossa det.
Oftast väljer man en solfilm som är tonad eftersom man kanske vill hindra inbrottsförsök i sin bil, minska värmen eller helt enkelt vill snygga till bilen.
All solfilm monterar vi med såpa och vatten. Detta för att ytan skall bli kristallklar och lättare att montera.

Utan solfilm kan det bli väldigt varmt inomhus på sommaren och möbler och inredning kan missfärgas. Solfilmens unika egenskaper gör det möjligt att spara på värme eller kylkostnader och ge en jämnare temperatur samt ett behagligare inomhusklimat.

Säkerhetsfilm förstärker glasets motstånd vid olyckshändelse, inbrottsförsök eller skadegörelse. Om olyckan är framme så kommer säkerhetsfilmen att förstärka och hålla ihop glaset. Det viktiga när du skall installera säkerhetsfilm är att den har testats och uppfyller flera säkerhetskrav, både på materialet och montören.

VÅRA SOLFILMSKUNDER
Våra uppdragsgivare
vad gör vi?
Våra övriga tjänster

Vi sysslar inte bara med foliering utan har en rad andra tjänster som kan lyfta dig och ditt företag till nya nivåer.

Solfilm

Vi är experter på solfilm och ser till att din lokal / hem får det bästa för att dämpa den starka solen.

Bildekor

Vi utför och är en ledande aktör inom bildekor. Vi har hjälp stora företag med att branda hela sin flotta.

Stenskottsskydd

Vi hjälper dig stenskottsskydda bilen med den senaste nanotekniken. Kontakta oss idag. stenskottsskydd

Folliering & helfoliering

Vill du ändra utseendet på din bil utan att lacka om den? En foliering eller helfoliering kan ändra utseendet helt på din bil.

Carwrapping

Vi utför carwrapping som är en heltäckande foliering på din bil eller annat fordon.

KONTAKT
info@jfbildekor.se
Bergkällavägen 39 A, 192 79 Sollentuna

Kontaktformulär